Mindful Run voor bedrijven

Ziekteverzuim kost een bedrijf veel geld. Bedrijven zijn gebaat bij fysiek en mentaal fitte medewerkers om zo ziekteverzuim te voorkomen. Gelukkig ontdekken ook steeds meer bedrijven en professionals de positieve effecten van mindfulness en bewegen.

Voor bedrijven organiseren wij de Mindful lunch Walk. Tijdens deze workshop laten wij uw medewerkers de kracht van bewegen, ademhalingstechnieken en mindfulness ervaren.
De technieken kunnen altijd en overal worden toegepast zowel tijdens werk en privé. Dit zal minder stress en meer energie opleveren.

De Mindful Lunch Walk 

Wilt u de medewerkers van uw bedrijf op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennis laten maken met de Mindfulness en ademhalingstechnieken die wij toepassen tijdens onze vijfweekse cursus Mindful Run of Walk?  Boek dan een één uur durende Mindful Lunch Walk op uw eigen locatie.
De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl. Deze workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof is meer energie!

Resultaat

Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.
Bovendien krijgen medewerkers inzicht in hun manier van ademen en denken.

Technieken van de Mindful Run methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

In overleg wordt bepaald waarop de nadruk komt te liggen tijdens de workshop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de prijs etc? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Vijfweekse Mindful Run/Walk cursus

Wilt u een vijfweekse Mindful Run/Walk cursus voor uw medewerkers organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De cursus Mindful Run/Walk is geschikt voor iedere medewerker en zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper of wandelaar kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen en wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, niet alleen tijdens het hardlopen maar ook tijdens het werk.