Wat is Mindful Run?

Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Het is meer dan alleen maar hardlopen, want de technieken die je leert tijdens een vijfweekse Mindful Run Cursus of workshop kun je ook toepassen als je niet aan het hardlopen bent. Bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress!

Voor wie?

Mindful Run is voor iedereen. De cursussen en workshops zijn zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de vijfweekse cursus Mindful Run geschikt voor jou.

Mindful Walk

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk Cursus geschikt voor jou. Ook in Leeuwarden wordt een vijfweekse Mindful Walk Cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Mindful Run Leeuwarden voor bedrijven

Wilt u de medewerkers van uw bedrijf op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennis laten maken met de Mindfulness en ademhalingstechnieken die wij toepassen tijdens onze vijfweekse cursus Mindful Run of Walk?  Boek dan een één uur durende Mindful Lunch Walk op uw eigen locatie.
De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen.

Effecten

Mindful Run is meer dan alleen hardlopen of wandelen. De technieken en de informatie die we je aanreiken kun je ook toepassen tijdens andere sporten en ook in het dagelijks leven. Het effect van de combinatie mindfulness, goede ademhaling en hardlopen en wandelen kunnen .je veel goeds brengen.

 

Mindfulness

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Lees verder

 

Ademhaling

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Lees verder

 

Hardlopen/Wandelen

Hardlopen/Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Lees verder