Hendrik Fennema

Ik ben Hendrik Fennema, mijn hele leven liefhebber van sport en bewegen! Samen wonend met Ellie en vader van vier kinderen.

Van jongs af aan besmet met het voetbalvirus, ervoor geleefd en vooral van genoten! Een rugzak vol mooie herinneringen, sociale contacten en vriendschapppen.

De passie voor sporten heeft mij naar het CIOS geleid met als doel om mensen te begeleiden in de sport. Op het CIOS ben ik de betekenis en de kracht van sport en bewegen gaan inzien en heb dit later kunnen vertalen in mijn dagelijks werk.

Zelf heb ik zowel semi professioneel als recreatief gesport, ben uitdagingen aangegaan, heb mijn grenzen verlegd, vaardigheden geleerd maar vooral veel plezier gemaakt! Ik ben eigenlijk altijd op zoek geweest naar de flow in de sport, het ultieme gevoel! Op dit moment haal ik veel plezier en voldoening uit het hardlopen en wielrennen. Buiten zijn, lekker in beweging en genieten van alle positieve effecten die beweging met zich meebrengt. Pure rijkdom!

Ik ben ruim tien jaar werkzaam geweest als sportconsulent in de gemeente Leeuwarden. Jong en oud gestimuleerd tot bewegen en sport ingezet om mensen weer aansluiting te laten vinden in de maatschappij. Op dit moment werkzaam in de maatschappelijk opvang waar ik kwetsbare mensen vanuit eigen kracht weer in beweging breng om vooruit te komen in hun leven. Vaak met kleine stapjes maar iedere stap is er een!

Ik ben me gaan verdiepen in het 'bewust' bewegen, heb de opleiding Running Therapie gevolgd om mensen beter te kunnen helpen bij burn-out en psychische klachten. Vervolgens kwam Mindful Run op mijn pad. Samen met mijn kameraad Daniel ons aangemeld voor cursus Mindful Run. Uit de comfortzone, een nieuwe uitdaging en vooral nieuwe inzichten.

Voor mij een verrijking! Door de nieuwe inzichten heb ik meer focus, betere ontspanning en meer energie zowel tijdens als na het bewegen!  Nieuwsgierig naar wat Mindful Run voor jou kan betekenen?

Graag neem ik je mee in een Mindful Run!