Vijfweekse cursussen van Mindful Run

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: meer energie. 

Mindful Run Leeuwarden heeft het volgende cursusaanbod:

- Vijfweekse Mindful Run Cursus
- Vijfweekse Mindful Walk Cursus
- Mindful Run/Walk Workshop

Hardlopen

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen? Dan is de vijfweekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper en is zo opgezet dat zowel de de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Wandelen

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk Cursus geschikt voor jou. Ook in Leeuwarden wordt een vijfweekse Mindful Walk cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.
En zoek je na de basiscursus meer verdieping, dan is de vervolgcursus een mooie volgende stap.

Kennismakingsclinic of eigen groepje?

Wil je graag met een eigen groep (minimaal 5 personen) een vijfweekse cursus of een clinic Mindful Run/Walk volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook in groepsverband zijn de kosten per persoon € 129,-. Ook een kennismakingsclinic is mogelijk.

Individuele Mindful Run Cursus

Wil je graag individueel een vijfweekse Mindful Run of Mindful Walk Cursus volgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.